Cykling, en ny era i livet

24 juni 2015

Focus Culebro 2.0 2015.

Focus Culebro 2.0 2015.

Christina och jag har pratat en längre tid på något att kul sätt att röra sig på. Promenera… visst är det okej men vart vi än går så kommer vi ingen längre vart. En timma och vi har bara sett samma som innan. Christina kläcker iden att vi kanske ska köpa cyklar? Jaa, varför inte?

Vi kör bort till Adel Cykel & Sport för att kolla vad dem har att erbjuda. Vi är ganska säkra på att det är racer vi ska satsa på och ganska snart har vi fått en Focus racer presenterad. Modellen heter Culebro 2.0 och vi som inte kan något om cyklar får en kort föreläsning vad som är viktigt. Vi är ganska klara på att inte lägga för mycket pengar men ändå få en bra cykel för pengarna. Växel är en viktig komponent och Culebron har Shimano 105-11 vilket ska vara bra.

Vi får naturligtvis prova cykeln och rackare vad vingligt det går, jag som trodde jag kunde cykla. Christina upplever samma känsla. Förklaringen till vår vingliga provtur är att gaffeln är rakare än på en traditionell cykel. En positiv känsla trotts allt.

Jag är helt klart sugen på ett köp och Christina har samma känsla men vi måste ha lite betänketid. Prisbilden är inom det vi tänkt oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *