En månad på cykel

27 juli 2015

Tiden går fort när det är kul och det har redan gått en månad sedan inköpet av cyklar. Vi cyklar regelbundet och vi cyklar ungefär var tredje dag. Jag har till och med cyklat några rundor sjölo men det är inte lika roligt.

Vi har ökat på längden på turerna och är uppe på 22,8 km, inte långt men vi följer vår strategi att öka längden på rundorna successivt för att inte ”bränna” intresset.

Mitt mål att tappa 5 kg till hösten har redan infriats då jag väger in på 83,0 kg. Jag har alltså kapat min vikt med 5,7 kg på en månad utan att ändra på något  i livet mer än att cykla regelbundet. En riktigt skön känsla.

83,0 kg, en viktminskning med 5,7 kg

83,0 kg, en viktminskning med 5,7 kg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *