Äntligen börjar den riktiga lagidrotten

Hösten har redan börjat eller rättare sagt, sommaren är den bästa dagen på året! Hösten 2015 tar sitt riktiga avstamp den 11 september då Hockeyallsvenskan startar säsongen 2015-16 med seriepremiär hemma i Tegera Arena mot Timrå. Resultaten i träningsmatcherna har varit blandade men samtidigt ger inte träningsmatcher poäng i serien. Inför SHL förra säsongen var resultaten väldigt övertygande men pyttsan va de gick tung i serien.

Jag har en förhoppning om att krigarna från Södra Siljan ska vara bra men att vi ska toppa tabellen efter52 omgångar vågar inte ens jag tro på men vi bör rimligtvis ligga med i topp 3.

Byter jag idrott till fotboll så har FC Barcelona börjat bra poängmässigt, resultaten är däremot kanske blygsamma med med två inledande 1-0 segrar, men trotts allt obesegrade. 12 september kommer första toppmatchen i La Liga då Atl. Madrid är motståndare och 16 september kommer nästa riktiga värdemätare, då Roma står för motståndet i Champions League.

Helgens F1 var både upp och ner för vår svenske F1-förare Marcus Eriksson. Bra kval då Marcus fick köra Q3 men väl var 10:e plats ett faktum och eftersom det strulade till sig redan på första kvalvarvet i Q3 så bestraffades Marcus med 3 platsers nedflyttning men eftersom flera andra förare hade större bestraffningar så startar Marcus som nr 12. I söndagens lopp kör Marcus riktigt bra och är uppe och nosar på en 7:e plats men blir omkörd snöpligt några meter från mål. Poängplats är det i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *