Fortsatt kul på två hjul

30 september 2015

Under 80 kg, riktigt bra och skönt

Under 80 kg, riktigt bra och skönt

September månad och vi går in på tredje månaden på två hjul. Jag bestämmer mig för att cykla en lite längre runda direkt efter jobbet. Jag cyklar själv och tar sikte på Lindsdal för att därefter trampa på mot Förlösa kyrka. Väl framme vid Förlösa kyrka står valet att cykla mot Sporrsjö och Läckeby eller att välja Trekanten. Känner mig pigg och väljer Trekanten. Tycker jag håller en jämt och bra tempo på dryga 27 km/h. Det flyter på bra och framme i trekanten känner jag mig fortfarande förhållandevis pigg. Följer vägen mot Ljungbyholms och hur dumt det än låter så cyklar jag fel, svänger höger lite för tidigt istället för att svänga vänster. Blore en tur bland villor innan jag kommer rätt och Smedby är målet. Nu börjar jag bli trött och har hemlängtan. Tar den vanliga turen via flyget och därefter närmaste vägen hem via Guldfågeln Arena. Väl hemma är jag nöjd med 50 km på 1:51 vilket ger ett snitt på 26,96 km/h. Bra för en stolt nybörjare.

Vi hinner med två gemensamma rundor innan det blir 11 dagars vila då New York och Washington väntar.

Vi kommer hem från USA den 18 september vid lunchtid och vilar några timmar i bingen. Kl. 16.30 cyklar jag tillsammans med Michael en runda på 25 km och dessa kilometrar är nog de tyngsta hittills. Faktum är att jag har för lite sömn de senaste två dygnen då det endast blivit 4 timmar på flyget och 2 i bingen.

Lördag 19 september cyklar Christina och jag åter tillsammans och denna tur känns betydligt bättre än fredagens.

Jag hinner med 9 rundor i september, bra med tanke på att vi varit i USA i 11 dagar.

Invägning 26 september visar 79,7 kg och ett stort delmål är uppnått nämligen -9 kg. Detta trodde jag inte var möjligt men ack så skönt att vara 9 kg lättare och med klart bättre kondis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *