Nu är det inte bra

4:e förlusten på 10 dagar. Visst en pinne mot AIK och i den matchen var vi nära att ta tre men AIK tog bonuspoängen efter straffar. Efter detta är det tre raka nederlag mot lag som vi bara ska vinna mot, inget snack. Sundsvall borta 4-2, Mora hemma 1-3 och Asplöven borta 4-1. nio sumpade poäng mot lag som vi bara ska vinna mot.

Vet inte om det är kris med bra är det i alla fall inte. Sist i HockeyAllsvenskan är allt annat än godkänt. Trodde inte vi skulle vara ett topplag men kanske någonstans mellan fjärde och sjunde hade vart okej.

Tränarbyte inom kort kan vara en lösning, egentligen inget jag förordar men kanske enda lösningen. Spelarmaterialet är kapabla till övre halvan så det kanske är en ny röst på träningar och i omklädningsrum som krävs.

På onsdag gästar Västerås Tegera arena och en trea då vore fina fisken. Inte omöjligt då vi presterat klart bättre mot de bättre lagen än mot de sämre. Senast lagen möttes vann VIK bonuspoängen efter straffa.

Eka den som ger sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *