December – Skitmånad på cykel

29 December 2015

Första året har på cykel har vart bra men avslutas riktigt uselt. Förvisso började månaden bra med tre rundor i simulatorn första veckan men därefter börjar det stöka. Åker på en rejäl snuva som hindrar mig från att sitta i sadeln i nästan två vecket. Väl tillbaka så känns det riktigt roligt igen och jag trampar på riktigt bra, till och med på julafton cyklar jag 31,8 km. Hinner med en tur till den 27 december för att nästa dag återigen känna mig riktigt krasslig. Ont i halsen, snuva och hosta men som tur är ingen febern.

Sammanfattar första halvåret på cykel som mycket spännande och roligt. Vi startar lite försiktigt för att sedermera trampa på riktigt bra. Jag har fått ihop 1 519 km i denna nyvunna värld. Christina har inte riktigt lika många kilometer på sitt CV men har vart riktigt bra.

Nu ska vi fira nyår och kurera kroppen för att 2016 lägga mil efter mil i sadeln. Har satt upp ett personligt mål på 500 mil under 2016.Tufft men inte omöjligt.

Gott Slut och Gott Nytt År.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *