Då är flyget bokat

USA 2016! Vi är på väg.

2016-01-10 SAS vingeHar bokat flyg idag och det blev en riktig kovändning. Planen var att flyga till och från San Francisco men så blir det inte. Flyg är bokat från Kalmar till Arlanda 06:25-07:15, mellanlandning  och terminalbyte till terminal 5. Arlanda erbjuder 2h 35m innan vi lyfter mot Los Angeles kl. 09:50 men landning 12:15 lokal tid i Los Angeles. Flygtid 11:25 blir en utmaning men vad gör väl det. Alternativet hade varit att flyga från Köpenhamn men flygtid på 13:55 via Arlanda men då ska vi ta oss ner till Köpenhamn vilket är en kostnad och vi får ändå flyga till Arlanda. Visst, vi hade sparat 718 kr/person men valet var ganska enkelt. SAS är bra att åka med, checka in allt i Kalmar och landa i Los Angeles samma dag.

Vi får planera om lite och starta och avsluta i Los Angeles. Planen är fortfarande att bila till San Diego för att köra in i öknen och till Las Vegas. När vi är i Las Vegas är Gran Canyon ett måste innan vi beger oss till San Francisco. Fyra-fem nätter i San Francisco men besök på bl.a. Alcatraz,  USS Pampanito, Golden Gate mm kör vi söderut vis San José och Highway 1 ner till Los Angeles.

I Los Angeles ska vi självklart träffa Annalisa och besöka henne i Pasadena och förhoppningsvis köra en Tesla. Vi har mycket att se och göra i Los Angeles.

I Las Vegas ska vi naturligtvis hälsa på Flo och John som bor i Henderson. Ska bli riktigt kul.

Vi som reser är två 50-åringar plus våra två grabbar.

Nu blir det till att planera vidare:

  • Hotell
  • Bil
  • Entreer
  • mm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *