Bokat och klart

onsdag 20 januari 2016 Kalmar, Sweden

Hotellboxningarna fortsätter och för dagen är det bokning av hotell i Sann Diego, San Francisco samt ett stopp på vägen från San Francisco till Los Angeles.

Best Western Plus Island Palms Hotel & Marina San Diego

Best Western Plus Island Palms Hotel & Marina San Diego

Vad gäller San Diego så hade vi egentligen bestämt oss för hotell men helt plötsligt fanns inget ledigt rum kvar. Bara att leta vidare och vi hittade ett bättre alternativ som visserligen är 300 kr dyrare för två nätter men ett helt klart bättre hotell. Best Western Plus Island Palms Hotel & Marina ska stå som värd för våra två dagar i San Diego.

 

 

Cow Hollow Inn, San Francisco

Cow Hollow Inn, San Francisco

Nästa stad som står på boxningslistan är San Francisco och vi kan konstatera att det är dyrt med hotell om det ska vara lite klass. Vi hittar ett bra hotell, läser om detta på www.tripadvisor.se och hotellet i sig är okej men omgivningen får inget vidare betyg och vi lägger detta hotell åt sidan. Efter ett evinnerligt letande hittar vi ett lite enklare hotell men som fått bra omdömen. Coe Follow Inn faller valet på och det ligger riktigt bra till geografiskt nära till marinan och inte allt för långt till Golden Gate. Det är även gångavstånd till Fisherman´s Wharf där avfärd till Alcatraz avgår.

La Serena Inn - Morro Bay

La Serena Inn – Morro Bay

Sista hotellbokningen är längs Highway1 och egentligen vet vi inte var som är lämpligast att natta över. Vi bokar La Serena Inn som ligger i Morro Bay vilket är ungefär halvvägs till LA. Bra omdömen från andra resenärer och prisvärt.

Skönt att ha allt boende kalt och när jag summerar kostnaderna för boende så kommer vi 4 251 kr billigare undan är min ursprungskalkyl. Bra!

Även flygresan med SAS från Kalmar via Arlanda och direktflyg till Los Angeles som bokades när SAS hade ”rea” ger oss lite mer pengar på plats då vi ”sparade” 2 800 kr. Vi ligger med andra ca. 7 000 kr bättre än kalkylen vilket inte gör ett enda dugg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *