Porsberger förlänger

2016-01-25

Johan Porsberger

Johan Porsberger

Som jag skrev i onsdags vad gäller spelare och kontrakt så borde unge herr Johan Porsberger ligga högt på önskelistan och glädjande nog så håller sportrådet med mig och förlängde säsongen ut plus ytterligare två säsonger till. Johan kom till Leksand i vintras i något som i NHL skulle beskrivas som en trade (något som båda klubbarna tillbakavisar) då Lars Bryggman gick till Asplöven i samma veva. Med sina 22 år så finns mycket att prestera framöver i hockeykarriären och potentialen är stor. Det som framförallt behöver förbättras är lägstanivån, då kommer högstanivån automatiskt. Johan har sex matcher på sitt CV med Luleå från säsongen 2013-14. En annan sak att notera är att spel i TV-pucken saknas vilket är ganska ovanligt på Elitnivå i hockeysverige. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *