Taskig timing

2016-01-28

Nu går vi in i en hektisk vecka med 5 matcher på 10 dagar och viktigt att ta så många poäng som möjligt. Då drar vi på oss magsjuka och utöver detta är Robin Jacobsson avstängd och Alexander Ytterell har blivit pappa och inte tillgänglig.

Saknas i dagens match gör Frans Tuohimaa, Tobias Forsberg, Janos Hari, Johan Porsberger på grund av magsjuka. Tonåringar och juniorerna som får chansen är Rickard Hugg, Tom Hedberg, Filip Hedberg, William Wikman, Oskar Lang, Isac Skedung, Mattias Lassen, Simon Norberg och Robin Christoffersson (andremålvakt). Vissa av dessa ynglingar har A-kontrakt eller har redan visat upp sig i A-lagströjan och gjort det bra. En som ska bli riktigt kul att se i den vita tröjan med A-laget är Rickard Hugg som gör A-lagsdebut men som spelat 25 landskamper för Ungdomslandslaget.

Dagens laguppställning är ung men spännande:

Målvakt: 30. Henrik Haukeland (31. Robin Christoffersson)

Förstafemman:

7. Tobias Ericsson – 25. Matias Lassen

21. Brock Montpetit – 20. Tommi Paakkalonvaara – 11. Martin Karlsson

Andrafemman:

23. Viktor Amnér – 24. Jonas Frögren

13. Jon Knuts – 22. Martin Grönberg – 3. Rickard Hugg

Tredjefemman:

17. Simon Erlandsson – 26. Tom Hedberg

14. Oskar Lang – 9. Lukas Ericsson – 33. William Wikman

Fjärdefemman:

6. Filip Hedberg

34. Isac Skedung – 10. Simon Norberg – 27. Viktor Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *