Rättvist

2016-01-30

Dagens bortamatch förlorades med klara 4-0 och i ärlighetens namn så var det inget snack, Karlskoga vann helt rättvist. Karlskoga tar tag i taktpinnen direkt i första bytet och behåller den matchen igenom. Lite synd att vi inte kan ta chansen att ligga en öinne bakom Karlskoga, nu ligger vi istället 7 poäng efter men med en match mer spelad så tredjeplatsen lär bli svårt att nå. Vi får helt enkelt sikta in oss på fjärdeplatsen vilket ger oss 2 poäng i slutspelsserien, inte att förakta.

Åter till dagens match som vi inte riktigt var med i. Karlskoga vinner som sagt med klara 4-0, skotten med lika klara 31-17, det enda vi tar poäng i är utvisningsminuter som slutar med 4 minuter var.

Bara att sikta in sig på matchen på måndag borta mot IK Oskarshamn. Historien kan vi inte påverka men framtiden. Seger på måndag och vi är riktigt med i kampen om fjärde plats. Kommer bli tufft då Oskarshamn vunnit alla 3 kamper denna säsong. 1-3, 1-2 och 1-6 är säsongens resultat i Oskarshamns favör. Faktum är att vi bara mäktat med 1 mål per match och i hockey är det inte ofta 1 mål ger 3 poäng. Fler mål på måndag önskas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *