Shopping day

onsdag 10 februari 2016 Puerto Rico, Gran Canaria

Onsdagen visar inte upp sitt bästa väder precis, mulet och grått.

Frukost 08.40 och därefter enslappning på balkongen. Lite efter 10.30 är vi uppe på soldäck på plan 8 och solen börjar titta fram sås mått. Soldis gör att tempen inte riktigt vill stiga som vi hoppats och det är ganska blåsigt. 23 grader i skuggan är dock som en behaglig sommardag i Sverige. Vi slappar i solsängen, läser samtidigt som både öl och GT slinker ner. Lite snacks hinns också med.

Trappor till centrum

Trappor till centrum

Efter en sen lunch ger vi upp solterassen och vi bestämmer oss för att promenera ner till Puerto Ricos centrum. Hotellet ligger hög på en höjd och det innebär en massa trappsteg ner till centrum, drygt 700 steg visar det sig vara. Väl framme i shoppingcenter finns det en hel del mindre affärer precis som på vilken semesterort som helt. Vi är lite trötta i fötter och ben och som sig bör på semester tar vi det lugnt och sätter oss på en uteservering. Vädret är bättre nere i centrum, inte alls lika blåsigt vilket är skönt.

18.15 tar vi en taxi upp till hotellet och det är riktigt billigt att åka taxi på Gran Canaria. Resan upp till hotellet kostar bara 2,8€. Väl upp på hotellet serverar hotellbaren var sin GT som vi ta med upp till rummet eller rättare sagt ner till rummet och vi får oss en härlig lektion i solnedgång från balkongen.

20:50 beger vi oss till middagsrestaurangen och avnjuter en härlig middag. Riktigt bra klass på maten även denna kväll.

Puerto Rico centrum

Puerto Rico centrum

Avslappnad katt

Avslappnad katt

 

 

 

 

 

Solnedgång från balkongen

Solnedgång från balkongen

Solnedgång från balkongen

Solnedgång från balkongen

 

 

 

 

 

Middagsutställning

Middagsutställning

Kvällsvy över Amadoresstranden från balkongen

Kvällsvy över Amadoresstranden från balkongen

 

 

 

 

 

Solterassen på kvällen

Solterassen på kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *