06 Lugnets dag

torsdag 11 februari 2016 Puerto Rico, Gran Canaria

2016-02-11 Handduksdekoration i handfatetUppstigning 08:35 och vi äter en helt fantastisk frukost. Svensk hotellfrukost XL, riktigt bra utbud. Allt som kan tänkas på en frukost finns och lite till. Omelett, äggröra, yoghurt, bröd, grönsaker, kaffe, juice och jaa… allt finns.

 

 

Dagens väder är bra inte ett moln på himlen och teomen är riktigt behaglig. Sol och bad är det som gäller denna dag, lugnets dag. Lunch på soldäck och den är bra, utbudet tilltalar dem flesta, ingen bör vara missnöjd. Pizza sliparna är mumma. Hamburgarna ser inte ut som vi ärvana vid i Sverige och inte hellre smaken är som väntat, den är bättre.

 

 

 

 

Härligt bad

Härligt bad

Efter lunch blir det några längder i poolen och det är behaglig temp i poolen då den är tempererad. Vi njuter av en lugn dag.

 

 

20:45 är det dags för middag och som vanligt blir vi inte besvikna. Passar på att testa lite av det vi inte smakat tidigare dagar.

Kvällen avslutas i ”bion” där det varje dag är någon form av underhållning och ikväll är det 70-och 80-tal som gäller. Kul underhållning och en timma bara flyger iväg. Noterbart är att det är hotellets underhållare från poolområdet som även showar på kvällen.

Efterrätt är gott

Efterrätt är gott

Ny middagsutställning varje kväll

Ny middagsutställning varje kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *