09 Passar på att njuta sista dagen

söndag 14 februari 2016 Puerto Rico, Gran Canaria

Vi börjar bli riktigt hemma på rutinerna nu efter en vecka på Gran Canaria. Frukost, promenad, sol & bad, läsa, en eller flera öl och denna dag är sig lik.

Puerto Rico - Ibland är livet stolpe in och ett glas vin

Puerto Rico – Ibland är livet stolpe in och ett glas vin

På eftermiddagen bestämmer vi oss för att ta en långpromenad ner till Puerto Rico. Vi väljer att ta de drygt 700 trappstegen ner mot beachen i Puerto Rico och väl framme slinker vi in på terassen på en pub/restaurang i hamnen. Alltid lika skönt att slå sig ner i solen med en öl. Vi strosar runt i hamnområdet och därefter tar vi sikte på Amadores och går längs kusten nedanför berget. Lugnt och behagligt. 25 minuter tar promenaden och framme i Amadores passar vi på att ta hotellets badbuss upp till hotellet.

Vi slappar och njuter i solen på balkongen och hinner även med att packa våra resväskor inför morgondagens hemresa.

Sista middagen på denna semesterresa viker vi också åt restaurangen på plan 9. Riktigt skönt väder och asiatiskt är det som erbjuds även denna söndagskväll.

En vecka går fort och det har varit otroligt skönt att bara vara. I morgon måndag bär det av hem mot gråa kalla Sverige.

2016-02-14 Puerto Rico 012016-02-14 Puerto Rico 03 Promenaden in till Puerto Rico med Hotel RUI Vistamar i bakgrunden2016-02-14 Puerto Rico 04 Amadores Beach2016-02-14 Puerto Rico 05 Hotel RUI Vistamar2016-02-14 Puerto Rico 06 Amadores Beach från hotellbalkongen sista kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *