Äntligen igång

2016-02-29

Äntligen är cykelåret 2016 igång. Februari började inte heller som jag tänkt mig, förkylningen ger inte riktigt med sig och hostan finns delvis kvar. En vecka på Gran Canaria 8-15/2 gör dock gott och årets första tur i simulatorn cyklas den 18 februari. Skönt att vara igång!

Jag hinner med fyra pass vilket är på tok för lite och totalt blir det bara 115,1 km men helt klart har influensan tagit hårt på konditionen. Jag nådde bara 30% av månadens mål och har bara mäktat med 2,43% av årets mål på 5 000 km.

Nu gäller det att skärpa till sig och helst cykla ikapp en del i mars. Som skrivit tidigare, tufft mål och ed denna start är det än tuffare så mars kommer att bli en riktig utmaning. Men ska men som ger sig.

Februari månads cykeldagbok

Februari månads cykeldagbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *