Bil bokad, allt bokat & klart

lördag 19 mars 2016 Kalmar, Sweden

2016-03-19 Ford FusionAllt är nu bokat i och med att hyrbil är klart. Vi har bokat en Ford Fusion (eller likvärdig) och bilen hämtas upp direkt när vi kommer till Los Angeles International Airport LAX. Återstår att se om det blir en Ford? Förra gången vi bilade i USA 2013 hyrde vi också en Ford Fusion men vi fick en Chrysler 200.

SAS SK939

SAS SK939

Platser på flyget är också bekräftat, vi har tilldelats 44 G och H samt 45 G och H. Känns riktigt bra att veta våra platser. Inga överraskningar här :).

Jag har även haft kontakt med Flo i Hendersson och vi kommer att hälsa på dem när vi är i Las Vegas och förmodligen blir det den 22 augusti. Häftigt! Flo’s mamma Mildred hälsade på hemma hos Christina och mig 1988 i Borgholm tillsammans med Sigurd. Goda och glada minnen.

I Los Angeles är planen att hälsa på Annalisa. Längtar till augusti.

Sig and Milldred

Sig and Milldred

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *