0-1 inte 0-5

2016-03-22

Leksand gjorde en riktig bragd, i slutet på november sist i HockeyAllsvenskan och resan mot toppen startade och nu står vi i SHL-kval mot Modo.

Tingsryd besegrades i två raka matcher och Modo som kon näst sist i SHL står för motståndet i en matchserie om sju matcher där segraren spelar i SHL säsongen 2016/17.

Modo vann hemma i Örnsköldsvik med klara 5-0. Leksand började bra och hade några fina chanser men målen uteblev och därefter knäckte tre utvisningar Leksand. Det blev förvisso inga mål i boxplay och faktum är att Leksand hade bäst chanser men med fullt manskap gjorde oro både 1-0 och 2-0. Klart övertag för Modo som vinner skotten med 13-6.

Andra perioden lite jämnare men Modo vinner även denna period med 2-0. Något överäskande vinner dem även skotten med klara 13-8. Matchen är förlorad och tredje perioden spelas av och slutresultatet skrivs till 5-0.

Leksand går trotts allt av isen med bra känsla då skotten vinns med 5-12 i sista. Nu är det till att analysera Modos spel och komma ut till kvällens match hemma i Tegera Arena med huvudet högt.

Biljettförsäljningen är på högvarv och om det inte blir fullsatt så är det inte långt ifrån. 650 biljetter finns lediga och med stödet i hemmaborgen finns trotts allt chansen.

Faktum är att vi ligger under med 0-1 int 0-5.

På spelarfronten har Sveriges största talang signat ett treårskontrakt när Rickard Hugg kritade på. Rickard har en match på kontot i årets HockeyAllsvenska och han med att sätta en puck i ribban.

Aktuellt läge i spelartruppen

2016-03-22 Truppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *