Halva året har gått

2016-07-01

2016-07-01 Juni månad

Mål ska jag nå och helst överträffa. Varför överträffa? Joo med taskig start på året så är det ett måste annars kommer jag inte att klara mitt nya mål på 400 mil. Halva året har gått och räknar jag dagar på året så skulle jag förbrukat 49,6% av årets dagar, jag är uppe i 39,88% av målet så helt klart ligger jag purt till men skam den som ger sig.

Cyklade tre onsdagar med cykelgänget från Ahlsell. Alltid lika trevligt att cykla med arbetskollegor och samtidigt få lite mil i sadeln. Första onsdagen bli en riktig dråpare för mig, sju starka män ger sig av från Ahlsell men Janne C i täten. Smedby står för delmål ett och Janne är som alltid riktigt bra på att hålla jämt tempo, även jag drar någon kilometer och tycker jag får till ett bra jämt tempo men sedan händer något som inte är så bra. Cyklingen blir väldigt ryckig och det tar på mina krafter. dryga 26 km är det ryckigare än jag riktigt bemästrar och detta tar på mina krafter oerhört, orkar inte riktigt hänga med och lucka uppstår, dem i täten saktar in varpå jag och några till kommer ifatt och får kontakt och genast är det tuff körning igen varpå jag inte orkar riktigt. På detta vis håller det på de kommande 6-7 kilometrarna och mina krafter tar helt enkelt slut och jag bestämmer mig för att cykla hem och släpper resten efter 39 kilometer. Hemresan när jag cyklar själv är riktigt behaglig, jämt och behaglig fart i 26-28 km/h vilket är bra för mig. Fick ihop drygt 50 km denna onsdag.

Två veckor senare är det åter dags att hänga på Ahlsellcyklingen. Denna gån cyklar vi söder ut mot Rinkabyholm, tar sikte på Trekanten och vidare mot Förlösa kyrka och vidare mot Lindsdal. I Lindsdal släpper jag gruppen och cyklar hem i egen takt. En riktigt bra runda. 50 km blir det även denna onsdag.

Veckan efter den 22 juni är det dags igen med Ahlsell och dagen till ära inviger jag min nyinköpta Garmin cykel-GPS. Känns som ett bra köp, ska bara lära mig alla funktioner. Tycker jag hänger på bra och känner mig stark. Problemet denna onsdag är att det ärEM-fotboll på tv och jag viker av efter 32 km och tar sikte på Vita Lammets väg. Denna onsdag blir sista Ahlsellcyklingen i juni månad.

Utöver Ahlsellcykling trampar jag vidare tillsammans med Christina, Michael och Isabell i olika tappningar och rutter. Sammanfattningsvis blir det 372 km i juni månad vilket känns mycket tillfredställande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *