$ Växlat till Dollar

tisdag 12 augusti 2016 Kalmar, Sweden

Nu är det nära, 57 timmar tills vi lämnar Kalmar-Öland Airport.

Har inte börjat packa än men nu är i alla fall resväskorna framplockade. Tror det blir att plocka fram lite kläder på soffan så vi är i gång. Vi är fyra personer som kommer att resa med tre hårda väskor på 64 liter samt en ”mjukväska” som jag har tilldelats. Ser egentligen inte problemet med volymen på våra väskor, det kommer att få plats, det viktigaste att vi får in dem i hyrbilen. Bilen som är bokad är en Ford Fusion eller liknande i bilklassen stor. Spelar egentligen inte så stor roll vilken bil vi får bara det är en riktig jänk, vill inte ha en Europe eller en Asiatisk bil. Åker jag till USA ska jag väl köra en bil producerad i USA. Lite dubbelmoral kan tyckas då jag bor i ett land som producerar en bil vid namnet Volvo men kör en Tysk-producerad bil. Jag har kört Volvo vid två tillfällen och det är fullt tillräckligt. Kör en Audi för närvarande men vill helst köra en BMW då en BMW har något som andra bilar inte har. Får förvisso köra tigerns bil ibland men inte alltid köra BMW. Nåväl, en jänk ska vi ha!

Växlat till titt Dollar

Växlat till titt Dollar

Växlade till Dollar i torsdags och det var ingen rolig historia då jag fick betala 9,02 i växlingskurs. Tufft med tanke på att vi växlade för 5,93 för tre år sedan. Ingen rolig inflation men vad gör det? Vi ska ha kul i alla fall.

Hur som helst är det nära nu och på måndag skjutsar jag ut fru Tiger och Michael och Kevin till Kalmar-Öland Airport, kör hem bilen med idel 0-or i grillen och lämnar bilen och blir åter transporterad till flygplatsen av vår fantastiske granne och vän Janne.

1 tanke kring ”$ Växlat till Dollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *