Dag 08 – Besök hos Flo

måndag 22 augusti 2016, Las Vegas, United States

Släktmöte_Kevin, Michael, Glenn, Lisa, John och Flo

Släktmöte_Kevin, Michael, Glenn, Lisa, John och Flo

Vi käkar frukost inne på en hamburgerbar som även serverar frukost. Lite osvenskt så är det frukosthamburgare, vi väljer olika alternativ men gemensamt är hamburgare med ägg och bacon samt ost förutom Kevins som saknar burgaren. Något som är riktigt bra är att dem har glutenfritt bröd som alternativ till Michaels glädje.

På väg tillbaka till hotellet passar vi på att spela lite på några maskiner och det går förhållandevis bra. Vi satsar 5$ totalt och går där ifrån med mer än vi satsat, inte backat men vi är i alla fall ca. 15$ plus.

Efter frukost ger vi oss ut på en runda längs Strippen och vi tar sikte på Hotel New York New York. I Las Vegas bygger dem hotellen efter teman och New York New York är temat naturligtvis New York och det syns verkligen. Här finns Empire State Building, Chrysler Building, Frihetsgudinan mm.

Kort vila en timma på hotellrummet och därefter tar vi sikte på Henderson som ligger precis intill Las Vegas. Efter en kort bilfärd är vi framme för att träffa släkt och denna gång är det Flo med familj som gäller. Flo:s man John möter oss ute på trappen och deras dotter Lisa är också på plats. Vi pratar, skrattar, kollar på lite filmer som jag har med mig från Öland och Kalmar. Några timmar senare åker vi tillbaka till Las Vegas. En trevlig tillvaro tillsammans med Flo, John och Lisa.

En ny runda på Ceasers Place med Italientema och därefter är det middag. Efter detta är det The Mirage som gäller. Straxt efter vi lämnat Ceasers Place kommer det några regnstänk och även lite blixtrar på himmelen och snart regnar det betydligt mer, tempen sjunker markant, säkert ner till 32-33 grader. Inte alla som får uppleva regn i Las Vegas med det har vi gjort. The Mirage är också ett häftigt spelhål. Vi satsar lite på några automater och denna återigen drar Kevin in fler dollar till spelkassan och han mer än dubblar vinsten. Bra spelat 🙂

Vi avslutar kvällen på The Venetian som helt klart är inspirerat av Venedig med kanaler och diverse byggnader. Otroligt vackert.

Go Natt! I morgon är det Hoover Dam och Grand Canyon som står på programmet.

Släktmöte Kevin, Michael, Glenn, Lisa, Christina och Flo

Släktmöte Kevin, Michael, Glenn, Lisa, Christina och Flo

The Strip

The Strip

Glenn har vunnit på spelmaskin

Glenn har vunnit på spelmaskin

Glenn har växlat in vinstvouchern

Glenn har växlat in vinstvouchern

Familjemiddag

Familjemiddag

The Venezia

The Venezia

Speldags

Speldags

Kevin drar in en del penga

Kevin drar in en del pengar

Kevin med sin vinstvoucher

Kevin med sin vinstvoucher

The Venetian

The Venetian

Inne på The Venetian

Inne på The Venetian

Inne på The Venetian

Inne på The Venetian

Inne på The Venetian

Inne på The Venetian

Christina

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *