Dag 17 – Hemresa

onsdag 31 augusti 2016, Los Angeles, United States

SK940 som ska ta oss till Stockholm Arlanda

SK940 som ska ta oss till Stockholm Arlanda

Resan närmar sig slutet och vi är nöjda med allt vi upplevt.

Tidig uppstigning och frukost på hotellet. Vi checkar ut och lämnar hotellet 09.25. Bilturen till LAX, Los Angeles International Airport är ute speciellt lång men tar cirka 25 minuter. Tankning av bilen och återlämning på Alamo. Återlämningen är hur enkel som helst, en kontrollant scannar QR-coden på bilen, går ett varv och kollar bilen, frågar om vi tankat, kollar mätaren (tror det är bränslemätaren) skriver ut ett återlämningskvitto och allt är klart.

Alamo har buss som går till Terminal B, Tom Bradley International Airport. Incheckningen går enkelt men tar lite tid. Vid säkerhetskontrollen är det väldigt mycket folk och det är ganska oorganiserat. Säkerhetspersonal som öppnar och stänger olika gångvägar i ett obegripligt mönster. Plötsligt hänvisas vi till en helt ny säkerhetsdisk som öppnas upp. Det finns inga plastbackar så vi uppmanas att lägga allt i handbagaget, vi går genom säkerhetsbågen och vips är det klart. Vi går med andra ord inte igenom ”säkerhetscentrifugen”. Mycket märkligt.

Därefter är det något att äta innan vi tar sikte på gaten. Boarding av flygplanet går snabbt och vi sitter på olats i god tid före avgång. Vi knuffas ut 14:50 och lättar 10 minuter senare.

Uppe i luften är det lugnt och behagligt. Vi serveras mat med två alternativ, fisk (lax) eller kyckling och märkligt nog så tar fiskalternativet slut så vi serveras en ganska smaklös kyckling. Försöker sova lite men det går sådär…

I väntan på flyget hem på LAX International Airport

I väntan på flyget hem på LAX International Airport

Kevin i väntan på flyget hem på LAX International Airport

Kevin i väntan på flyget hem på LAX International Airport

Michael i väntan på flyget hem på LAX International Airport

Michael i väntan på flyget hem på LAX International Airport

Christina i väntan på flyget hem på LAX International Airport

Christina i väntan på flyget hem på LAX International Airport

Snart dags att boarda planet på LAX International Airport

Snart dags att boarda planet på LAX International Airport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *