Dag 18 – Hemma igen

torsdag 1 september 2016, Kalmar, Sweden

Ca. 2 timmar för landning är det frukost som serveras och det är bröd, yoghurt mm men det är ingen smaksensation.

Flygningen går fort och vi landar klart före tidtabell efter en flygning på 9 timmar och 50 minuter på Arlanda.

Vi tar oss från terminal 5 till terminal 4 efter en kortare promenad för att mötas av en överfull trappa upp till säkerhetskontrollen. Förvånande nog är bara tre säkerhetsbågar och band öppna, två är stängda och det tar en evinnerlig tid.

Väl igenom kollar vi vilken Gate vi ska flyga ifrån och det är Gate 30C. Vi går alla på toa och när vi är klara med detta så är Gaten ändrad till Gate 40 men den är överfull med resenärer till Luleå. Ny väntan och plötsligt så släcks nästa avgång till Kalmar ner. Va nu då? Ny kontroll på skärmen och nu är det Gate 30B som vi ska flyga från. Rörigt!

Väl nere vid Gate 30B är det ganska snabbt ombordstigning på bussen som ska ta oss ut till vår kärra som är en ATR72 som är en propellermaskin. Vi lättar i utsatt tid och får upplena en ganska skumpig flygning till Kalmar med en väldigt svajig inflygning mot Kalmar-Öland Airport. Detta är den klart mest turbulenta flygningen på denna resa. Vi landar några minuter före tidtabellen vilket är skönt.

Isabell och Seth hämtar upp Michael och Christina och åker iväg hem så att Christina kan hämta vår egna bil. Kevin och jag väntar på våra väskor och alla är med. 13:35 är vi åter hemma i lägenheten trötta och lite jetlaggade.

Sammanfattningsvis har vi haft en härlig resa med massor av upplevelser samt mäng roliga minnen med oss hem.

Väl mött för denna gång. På återseende på nästa resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *