Biljetter

I övermorgon åker vi till New York med några av våra A-klubbenkunder. Totalt är vi 24 personer som är med på denna aktivitet inklusive vår arrangör Christer Kraft, men vi är bara 23 som tar Atlantflyget från Arlanda. Vadå 23, jag skrev ju att det är 24 personer? Joo, Mattias är i Florida och ansluter till oss i New York.

Alla ska ha fått sitt resekitt innehållande biljett till flyget, bagageband, eladapter och diverse information om resan. Nja… alla har inte fått sitt eller kanske har dem det. Jag hade en gottepåse kvar på mitt kontor när jag åkte hem i eftermiddags men den kan vara hämtad, om inte så löser det sig i morgon.

Vi flyger från lite olika avreseflygplatser, Kalmar, Ronneby och Landvetter med samling på Arlanda Terminal 4. Chrille åker upp i morgon kväll och förbereder (om det behövs) det som eventuellt kan gå fel, vi ska ju ta anslutningsflyg till Arlanda och SAS har inte bokat speciellt mycket tid för byte. Atlantflyget ska gå 12.25 och Ronnebykärran ska landa 10.20, Landvetter 10, 30 och vi som åker från Kalmar ska landa 10.55. Hoppas allt går i tid då vi på Arlanda ska förflytta oss till Terminal 5 med tillhörande säkerhetskontroll och även en passkontroll där efter då vi ska lämna EU-land. Däremellan ska vi förhoppningsvis hinna med ett stopp i taxfree.

Väderprognos för New York

Väderprognos för New York

Då återstår det bara att packa och det är lite svårt denna gång då vädret kan bli lite blandat. Vädret ser lovande ut när vi ankommer till New York, 26 grader på em med sol, torsdagen lite svalare och med risk för moln med tillhörande regnskur på morgonen. Fredagen däremot ser ut att erbjuda regn på förmiddagen vilket vore trist men förhoppningsvis kommer inte så mycket och vi ska åka en guidad busstur så vi klarar oss förhoppningsvis hyfsat. Lördag och söndag ser ut att bli bra.

Medresenärer! Se till att vara ute i tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *