På gränsen

2016-12-01

skarmavbild-2016-11-29-kl-17-59-53November månad blev en kamp mot kalendern och 330 km. Det började bra med 114 km första veckan men sedan stökade det till sig, lite för mycket resor i jobbet och cykelsuget infann sig inte när jag kom hem ganska trött. 14 november trampade jag 41 km och därefter kom lite halsont och en ny vecka utan cykling och vi vips så var det bara nio dagar kvar av månaden när det åter var dags att kliva upp på järnhingsten. En intensiv avslutning gav trotts allt tillräckligt med kilometer för att klara månadsmålet på 329 km.

Nu återstår bara en månad av året och jag saknar 577 km på för att klara av målet men det ska nog gå, möjligheten finns bara jag håller mi frisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *