Snart är vi igång igen

2017-01-06

SHL-året 2017 är igång och serien fortsätter där den slutade den 30 december. SHL tjuvstartade redan i tisdags med två matcher, Linköping besegrade Skellefteå med 5-2 och Frölunda fortsätter sin fina form med att besegra Färjestad med klara 5-0.

Igår kväll spelades fem matcher, Luleå såg länge att åka på en förlust hemma mot Karlskrona med kvitterade och tog hem bonuspoängen i straffläggningen, Rögle var nära att ta poäng mot Skellefteå men poängen uteblev då Jesper Olofsson satte 2-1- med endast 46 sekunder kvar men det var ett tveksamt mål då Skellefteå hade sex för många spelare på isen när målet gjordes vilket syntes tydligt på reprisbilderna men målet godkändes och satte även 3-1 i tom bur. Linköping verkar ha hittat formen efter årsskiftet och tog en ny seger borta mot Djurgården med klara 0-4. Om Linköping har hittat formen så är det precis tvärt om med Färjestad som fick åka hem från Gävle utan både poäng och mål efter 1-0 förlust mot Brynäs. Noterbart är att Färjestad har tre raka förluster och mäktat med endast ett ml. Smålandsderbyt HV-Växjö blev en jämn historia och gick till förlängning där Växjö drog längsta strået.

Noterbart är att Färjestad har tre raka förluster och bara mäktat med ett mål. I går kväll hade vi resultaten med oss då Rögle och Djurgården förlorade.

Ikväll spelas ytterligare två matcher, först ut är Leksand – Malmö kl. 16:00 och 18:30 släpps pucken i Behrn Arena mellan Örebro och Frölunda.

Vi har Back to Back mot Malmö i em och i morgon kväll. Nedsläpp 16:00 i Malmö, ett Malmö som också gör årsdebut. Malmö kommer även dem till start med en seger i bagaget då dem besegrade Örebro med klara 6-0 i senaste matchen men innan den var det fyra förluster.

Leksand flyger ner till Malmö från Borlänge med Next Jet med avgångstid 11:58. Matchstart 16:00 och därefter återresa till Borlänge innan midnatt. Med andra orda en intensiv dag för laget.

skarmavbild-2017-01-06-kl-12-20-02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *