Tomi Sallinen hett ämne

2017-01-20

15 maj 2016 skrev jag om Tomi Sallinens återkomst till Leksand och nu är han hetare än någonsin då Fredrik Jax och Mikael Karlberg har fått tillskott pengamässigt att förstärka spelartruppen. Med Tomi Sallinen i truppen så förstärks vårt offensiva spel avsevärt och varför inte ta med brossan Jere Salinen också? Läs mitt inlägg här.

Både Tomi och Jare Sallinen sitter på utgående kontrakt och borde rimligtvis vara heta för Leksand. Tomi Sallinen har inte riktigt levererat vad Kunlun Red Star i KHL kräver och broder Jere i Bakersfield Condors som spelar i AHL har inte heller levererat och sitter på utgående kontrakt. Men i Leksand skulle dem säkert leverera.

För min del borde dessa vara två klart heta spelare i Leksands IF och inte heller helt förbrukade. Jere är född 1990 och Tomi året innan 1989.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *