Månadsinvestering

2017-01-25

Historiskt har jag pensionssparat så länge det var avdragsgillt och när avdraget skulle försvinna gick jag över till att spara i ISK men sedan årsskiftet är det aktier som gäller. Jag har för avsikt att månadsspara regelbundet och förhoppningsvis ha ett bra värde när jag fyller 65.

Dagens månadssparande föll på HM och MQ så nu känns det som jag är riktigt med i racet. Tycker jag har fått till en bra portfölj i tre olika branscher.

Portföljen innehåller numera

 • Ahlsell
 • Akelius Pref
 • Axfood
 • Castellum
 • Clas Ohlson B
 • H&M
 • Industrivärden C
 • MQ
 • Nordea Bank
 • Saltängen
 • Skanska B

På önskelistan stå för närvarande bara ett alternativ

 • Investor A

Branschfördelningen är jag också nöjd med

 • Industrivaror & Tjänster
 • Dagligvaror
 • Finans & Fastighet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *