Utdelning 1 och 2

2017-02-12

Utdelning i februari

Härligt! Två utdelningar i februari, först kom MQ med sin utdelning den 2 februari och sex dagar senare den 8 februari kom utdelningen från Akelius. Visste inte riktigt hur det funkade men när jag loggade in på Avanza respektive  datum så satt pengarna där. En skön känsla.

Vad ska jag göra med utdelningen? Självklart återinvesterar jag detta. Sålde av Industrivärden och köpte på mig lite SEB istället. Ökade på med fler aktier i Nordea och Castellum.

Nu blir det lugnt fram till löningen kommer och det dags att månadsspara, vad jag ska köpa återstår att se. Men kanske något av de tre bolag jag har aktier i som har utdelning i mars. Axfood, Castellum och Nordea ligger nära till hands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *