Målgörare och stark defensiv

2017-04-17

Leksand ser ut att fortsätta på den svenska vägen. Hampus Larsson är en defensivt stark back som med all säkerhet inte kommer att följa med Västerås ner i Div.1. Hampus är ännu en ung back med sina 22 år som har stor utvecklingspotential. I säsongen som gått blev det sex poäng fördelade på tre mål och tre assist på 52 matcher. Låter inte så uppseendeväckande men med +4 för en back i ett lag som åker ur tyder på stark defensiv kunskap. Leksand! Snabba på…

En målskytt som kan vara på väg in i truppen är Södertäljes Anton Holm. 28 mål skickade Anton in ett lag som fick kvala sig kvar i HockeyAllsvenskan tyder på att han vet var nätet i målet sitter.

Viktigt att signa upp Johan Olofsson och Johan Porsberger snarast möjligt. Vore tydliga signaler till övriga som inte ritat på än. Fixar sportrådet även Mattias Ritola, Jesper Ollas, Jon Knuts, Martin Karlsson och Tobias Forsberg ser det riktigt bra ut.

Klart är att även Atte Engren lämnar Leksand så än viktigare att Henrik Haukeland förlänger sitt kontrakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *