Rutinerat lag

2017-05-21

Leksand återvänder till HockeyAllsvenskan med ett rutinerat lag. Räknade lite och kom fram till att truppen innehåller i nuläget 23 spelare som har 2 678 matcher i Leksands A-lag, 2 har Leksand som moderklubb, 16 spelare har spelat ungdoms- eller juniorhockey i Leksans, 18 spelade med Leksand i SHL den gångna säsongen och 3 har tidigare representerat Leksand. 5 nyförvärv hittas i truppen och 3 av dessa har tidigare representerat Leksand och av nyförvärven kommer 3 från SHL-klubbar. Medelålders är 23,65 år och snittlängd är 181,13 cm med medelvikt 83,52 kg. Utöver detta har ledarstaben en hel del rutin från Leksand och SHL i Markus Åkerblom, Örjan Lindmark och Jonas Levén i båset samt även i Mikael Karlberg som General Manager.

Truppen kommer att kompletteras med en back från juniorledet och en storväxt back samt en forward med spetsegenskap. Ser spännande och lovande ut.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *