Stockholm! Nu är vi på väg

torsdag 25 maj 2017, Stockholm, Sweden

LO-borgen möter oss

Christina kommer hem från jobbet lite innan 15:00, packa ner det sista och vi tar sikte på Fiskaregatan. Michael, Isabell och Seth kör ner oss till hållplatsen och väl ombord 16:15 väntar en bussresa på knappt 6 timmar. Känns jobbigt.

I Ringarum är det chaufförspaus och vi passar på att äta på värdshuset. 45 minuter senare rullar vi vidare norrut mot huvudstaden.

20:50 rullar bussen in i Cityterminalen lite före tidtabellen och det har gått förvånansvärt bra. Lite trött i ryggen men vid gott humör och nu väntar en kort promenad till hotellet. Vi ska bo på Best Western & hotel.

Litet men mysigt

Incheckning och betalning går smidigt då det är självincheckning. Vi tilldelas rum 603. In i hissen och jag trycker på knappen med en 6:a på. Hissen far iväg i ett fasligt tempo och bara några sekunder senare är på på våningen med hotellrummen som börjar på en 6. Christina öppnar dörren och vi kliver in i det minsta rum jag bott i (om jag bortser från Cabin Hotel i Köpenhamn).  Rummet är litet men funktionellt. på ca. 9 kvadratmeter rymma en dubbelsäng, ett mindre skrivbord med tillhörande stol, TV på ena väggen vid sängen samt en WC/dusch. Kanske inte riktigt vad vi förväntat oss men det duger, det är i alla fall rent och snyggt.

 

Stopp i Ringarum

Bekväm buss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *