Fortsatt kall i maj

2017-05-31

Vad har hänt med våren 2017? Fortsatt kallt med några få undantag. Kallt inledningsvis med klart bättre väder i slutet på månaden.

9 maj kom ett rejält baklag vädermässigt med 10 cm snö. Vart är vi på väg med vädret?

12 maj kom årets tredje cykling och efter det blev det återigen kallar och nytt glapp i cyklingen. 21 maj cyklade Christina sin första runda för året och vi cyklade i makligt tempo. tre dagar senare cyklar jag tillsammans med Michael och Isabell. Michael trampar på bra och efter dryga milen måste jag be honom att sakta ner lite då jag inte klara detta tempo. Efter turen är jag riktigt trött men jag har mig själv att skylla då jag i ärlighetens namn legat på latsidan hela våren.

Skönt att det är igång nu.

Cyklingen 24 maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *