Inga utdelningar men BMW:s tillkomst

2017-07-01

Juni månad erbjöd inga utdelningar och det enda av händelse av vikt vara tt jag införskaffade BMW i min portfölj. Valde mellan BMW, Audi och Daimler. Bedömer att BMW har något på gång vad gäller hybridbilar och kanske även rena elbilar som kommer att stärka värdet. Förvisso har även Audi, VW och Daimler detta i pipen men BMW har ju sina i3 och i8 som redan är väl beprövade. Kanske fel tänkt men så fick det bli.

Juni månad var ingen höjdare för Stockholmsbörsen som backade drygt 1% och även globala aktieindex backade med drygt 1%. Kronan har stärkts mot dollarn med nästan 3%. Vad detta innebär på sikt har jag inte koll på men min strategi fortsätter då målet är att ha det bra 2031.

Aktieväde i % per företag 30 juni

Branchvärde i % 30 juni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *