Växelstrul, men 380 km

2017-07-02

Månaden började bra med 363 km på cykeln de första 17 dagarna och det såg riktigt bra ut för juni månad men sedan började eländet. Bakre växeln börjad strula och förde ett oroväckande oväsen, hoppade över växlar och inget ville sig. Kedjan hoppade av styrtrissan och eller spänntrissan bak. Justerade och justerade men inget hjälpte och tillslut kunde jag bara cykla på vissa av bakre kasettens drev.

Lämnade in cykeln till Sportson för en justering och det visade sig att bakre växeln fått sig en rejäl smäll och blivit lite krökt. Detta ska vara fixat nu hoppas att problemet är löst.

Data för Ahlsellcyklingen 15 juni.

Men innan strulet tog över på alvar så han jag med ett par riktigt sköna rundor och några med jobbet. 15 juni trampade vi på riktigt bra och på helt nya asfalterade ytor för min del. Michael trampade med oss för tredje gången och han ser ut att njuta riktigt ordentligt.

Två dagar senare cyklade jag med Michael och Isabell samt en kompis till Isabell på ännu en ny runda för mig, denna gång upp mot Nickebo och vidare mot Kristvallabrunn, Trevligt!

Christina provade att cykla en kort runda och det kändes bra sa hon efter 17 km i lugnt tempo.

Ahlsellcykling 15 juni

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *