OMX Stockholm backade i augusti

OMX 30 Augusti

2017-08-31

Börsen hade en dålig augustimånad och backade -0,09% också dock inte lika usel som juli. Min portfölj hade en något bättre månad och gick plus 0,83%. Inte mycket med bättre än Stockholmsbörsen, alltid något.

Utdelningar 2017

Utdelningsmässigt var det Akelius som jag inkasserade utdelning från vilket alltid är lika trevligt. På inköpssidan köpte jag in Aktiebolaget Högkullen Pref. A som även är ny medlem i portföljen.

H&M är inte mycket att glädjas åt f.n. men jag tänker stå fast vid min strategi. Skanska har inte haft en speciellt rolig utveckling dem heller men vände trotts allt upp i slutet på månaden och även MQ fortsätter sin sin kräftgång.

Aktievärde per företag

Branchfördelning aktievärde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *