Leverantörernas dag

måndag 04 september 2017, Milano, Italy

Leif Svensson på SG informerar om företaget och produkter

Måndagen inleds med konferens, Ahlsell, SG, Nexans och Pipelife informerar om respektive företag, produktnyheter. Extrakraft som vi köpt resan igenom (får 6:e gången i rad) har full koll på läget.

Eftersom flyget inte går hem förrän på kvällen hinner vi med en runda i centrala Milano, några hinner även med en tur till anrika San Siro.

Bussresa till Malpensa för flyg hem till Kastrup går utan några som helst missöden och flyget avgår och landar enligt tidtabell. På Kastrup tackar vi av varandra för en återigen trevlig resa och vi skiljs åt. Värnamogänget tar sina bilar medan Karlskrona och Kalmar åker med To and From till respektive ort. Själv är jag hemma 02:55 och är inte speciellt utvilad när klockan ringer några timmar senare redan 05:30.

Men vad gör det när vi haft fyra otroligt trevliga dagar tillsammans.

Än en gång, TACK!!! Christer Kraft på Extrakraft och även tack till ”praktikanten” Lasse som skötte sig prickfritt. Nu är det dags att försöka hitta nästa års resa som lockar så många som möjligt. Förslag tas tacksamt emot

Mikael Johansson presenterar Pipelife och vad dem kan erbjuda våra installatörer

Kent Sandquist visar upp Nexans senaste produktinovation som släpps inom kort

Anrika San Siro

San Siro Intershoppen

San Siro Milanshoppen

Leonardo da Vinchis häst

Duomo di Milano – är Milanos gotiska katedral, säte för den Romersk-katolska kyrkans ärkebiskop i Milano. Den är 157 meter lång och rymmer 40 000 människor och är därmed den näst största gotiska katedralen i världen. Katedralen byggdes från 1300- till 1800-talet men har på ett sätt aldrig blivit färdig, då byggandet konstant fortsätter.

Ferrarishoppen i Milano
Ferarris F1 årsmodell 2002. 3 lietrs V10 på 835 hk vid 17 800 rpm

Fantastisk glassbar – Utsökt glass

Williams F1 2016 – Turboladdad V6 på drygt 800 hk vid ca. 13 000 rpm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *