Ny cykel beställd

2017-10-02

Första turen efter kraschen

September månad blev inte som tänkt men som förväntat. Tanken var ju att trampa runt 500 km men av två anledningar eller rättare sagt tre anledningar så blev det bara en tur på drygt 17 km.

 

  1. Efter kraschen i augusti så hade jag ingen cykel
  2. Rumpan tog lite längre tid att läka
  3. Riktigt skitväder hela månaden, regn och blåst.

25 september entrade jag åter igen en cykel och det var på lånad cykel av hustrun. Christina har ny hoj och inte vilken hoj som helst, egentligen är det min tänkta bike. Innan kraschen beställde jag en ny Bianchi Intenso Ultegra från Teamsportiaonlin.se. Herrmodellen i min storlek var slutsåld för säsongen så jag kollade upp vad skillnaden på en herr och en ”Dama”. Geometrin är densamma, pratade med Janne C och även med dem på Team Sportia i Jönköping. Det som skiljer är naturligtvis sadeln och utöver sadeln är det bara färgen och styrlindan som skiljet. Christina ska ta min Vertigo och jag den nya Intenson.

Nu blev det ju inte som tänkt men resultatet blev bra i alla fall. Christina tar Intenson Dama och efter lite övervägande så beställer jag en ny Bianchi Intenso på Adels Cykel & Sport i Kalmar. Årets modell är slut så det får bli årsmodell 2018. Om allt stämmer så blir detta bra då jag har hört att Shimano kommer men en uppdatering av växelsystem Ultegra. Väljer mellan färgerna Celeste och matt Svart och egentligen är valet ganska enkelt, matt svart blir det. Det enda negativa med matt Svart är att det är cirka 2 månaders leveranstid mot en lånad för Celeste.

Jak känner mig dock nöjd med valet även om det känns som årets cykelsäsong ser ut att vara över så längtar jag till min nya skönhet.

I vinter får det bli ”Sol i sinne – cykla inne”. Trainern är bortkörd till Kevins nya lägenhet och förhoppningsvis ska detta göra att Kevin blir allt med cykelintresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *