Inte en dag för tidigt – Hoppas på Äpplet

2017-10-14

Jag var i Tingsryd igår kväll och såg eländet fortsätta då Tingsryd manglade Leksand med klara 6-2. Tingsryds seger är inte att orda något om, den var helt rättvis. I sista perioden gjorde Tingsryd två (?) mål i boxplay och det är inte okej, inte mot något lag. Flera av spelarna såg vilsna ut och några ganska uppgivna. Mattias Ritola var en av spelarna som såg vilsen och uppgiven ut och dessutom väldigt irriterad och han var inte ensam. Glädjen finns liksom inte. En som återigen inte hade en bra dag var Olle Alsing som spelade 0-3.

En annan sak som förvånade mig igår var lånet från Frölunda i Johannes Johannesen. Varför inte lyfta en back från egna J-lagen istället? Dessutom spelar Markus Åkerblom honom direkt i Power Play. Varför? Han har ju inte gjort en enda träning med lagen då han anslöt något timma innan nersläpp i Nelson Garden Arena.

Dessutom åkte vi på två nya skador, Oskar Lang utgick redan i första perioden och det såg ut som en handledsskada, kanske ett handledsbrott. Situationen var lite olycklig och renderade Tingsryd en utvisning. I sista perioden utgick även Daniel Bertov med en som jag tyckte såg ut som en underkroppsskada (benet). Skadesituationen är jobbig nu.

Klipp från 2017-04-07

Idag kom beskedet som jag och många med mig längtade efter, inte minst Michael som var mäkta förvånad övervalet av tränare redan i våras vilket du kan läsa om här.

Jens Nielsen och Elias Granath kommer att stå i båset i morgon hemma mot AIK men detta är ingen permanent lösning men för stunden en bra lösning.

Fick ett önskemål av Michael i Andreas Appelgren och jag kan bara hålla med, det hade varit bra. Kanske inte genomförbart då han är ”Senior Advisor” i Södertälje men det kanske går att lösa. I övrigt har jag inga på önskelistan för närvarande men det kommer säkert.

I morgon kommer som bekant AIK på besök till Tegera Arena och det ska bli spännande vilka spelare som är tillgängliga då flera dras med skador och även intressant hur laget kommer att formeras.

Lite senare kom bekräftelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *