Temporärt men ett lyft

2017-10-17

I söndags spelades Allsvensk premiär för Jens Nielsen och Elias Granath som tränare för A-laget, om än en temporär lösning. Eller? Jag tror att grabbarna får två till fyra matcher innan beslut tas om framtiden, samtidigt har Färjestads förra tränare Leif Karlsson fått en fråga. Även Roger Melin och Anders Forsberg har varit villa diskuterad, framförallt på nätet.

Hade varit spännande att se en fortsättning i Jens och Elias men tror att Leif Karlsson är det hetaste spåret. Bedömer att Leif är ett bra alternativ med gedigern bakgrund och dessutom är han Dalmas vilket inte är att förakta.

Söndagens match var ett klart fall framåt och nog borde någon puck nått nätmaskorna men icke och detta beror till stor del på grund av fel avslut samtidigt som det är för lite spelare framför mål. AIK gör dessutom sitt ledningsmål mycket psykologiskt. Känns som vi är på rätt väg. Såg ut som der en annan glädje i spelarnas ögon och farten klart högre.

Tabell efter 9 omgångar, ingen rolig läsning

Framöver är det viktigt att inte krångla till det i onödan, in i zon och spelare på mål och med lite flyt ska det förhoppningsvis rätta till sig. I morgon är det Timrå borta och det är en tuff uppgift som väntar. Timrå har inte överraskat då dem har ett riktigt bra lag och även startat bra, kanske lite bättre än väntat. Leksand har startat på sämsta möjliga sätt och ligger näst sist i serien och allt kan bara bli bättre nu.

I morgon kör vi igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *