Puh… Krångligt

2017-11-04

Omg. 15

Seger igen! men den satt hårt inne. Vi spelar bra men kommer inte riktigt in på mål för att skapa farligheter. Visst, vi vinner skotten klart med 39-30 och matchen efter straffar men vi ska avgöra mycket tidigare. Det kan inte bara var otur att pucken inte går in utan det är säkert en hel del okunskap också. Inte kul att erkänna men säkert sant.

Matchrapport

Mattias Ritola var med på värmningen men spelade inte ett enda byte. Harald på Cmore lovade att komma med besked men det var inte förrän i andra pausen som Leif Carlsson kom med beskedet att det är misstänkt magsjuka. Emil Bemström som är uppsatt som extraforward och det är inte vilken extraspelare som helst, 3 mål på de senaste fyra matcherna ersätter Ritola.

Härligt att åter se Oskar Lang på isen efter tre veckors frånvaro på grund av en tumme ur led men farten under rören finns kvar och det skapar oro för motståndarna och möjlighet för kollegorna.

Anton Karlsson gör återigen en helt igenom en kanoninsats och är kanske Leksands bästa spelare denna kväll. Anton gör inte så mycket spektakulärt men vilka möjligheter har skapar för sina medspelare och återigen ruggigt bra i det defensiva spelet. Vi spelar bra försvarsmässigt och kvitteringen kommer helt oväntat men vi borde avgjort tidigare.

Sudden 5 min väntar och Oskar Lang drar på sig en onödig utvisning som vi reder ut och i den efterföljande straffläggningen är återigen Alex Friesen klockren. En härlig kille den där Friesen.  7 650 åskådare på läktaren njöt denna kväll.

Min kalkyl håller för övrigt fortfarande och nu är det bara tre pinnar upp till andraplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *