Det är i november det vänder

2017-12-02

Efter i minst sagt bedrövlig inledning på HockeyAllsvenskan så ha det repat sig ganska bra. Tränarbytet skedde redan tack och lov tidigt på säsongen och det vände redan i oktober men för oss Leksingar är det november som är det viktiga månaden.  I november tog vi 18 poäng av 27 möjliga vilket ger ett snitt på 2 poäng per match, helt okej men vi kan mer.

Alex Friesen fortsätter att leverera och mycket av detta kan tillskrivas Anton Karlsson. Matt Carey har tillkommit i truppen och jag har stora förväntningar på Matt men dessa kommer att införlivas först efter årsskiftet, kanske inte förrän i februari vilket kan tyckas dåligt men faktum är att det är i slutet av säsongen det gäller att vara som bäst och då är förhoppningsvis Matt Carey riktigt het. Första och enda matchen i november för Matt Carey har en hel del att önska men i mars/april då jäklar…

22 omgångar har vi mäktat med fram till novembers månads utgång så har vi klättrat bra i tabellen och det känns riktigt bra. Mitt mål på 102 poäng kvarstår och det bör och måste räcka till en finalplats.

Matt Carey kan bli en riktig vinnare i slutet på säsongen men kanske än mer viktigt ar att få igång Mattias Ritola och det känns som han går på sparlåga, en annan spelare som har otroligt mycket mer att ge är David Åslin men då måste han spela i någon av de första två linorna, han är ingen vattenbärare. Utöver detta har vi några riktigt intressanta spelare som kan och kommer vara viktiga i slutet på säsongen. Tänker först på Emil Bemström, rädd 1999 och med ett utsökt sinne för var målet står. Hoppas även att dr. WW snart är tillbaka i fint slag. En William Wikman (född 1997) som är skadefri bör rimligtvis sätta myror i huvudet på de flesta motståndare.

En fin och bra december och det kan bli en riktigt trevlig inledning på 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *