2017 i korta drag

2017-12-31

Ännu et år som bara visslade förbi, tiden går bara fortare och fortare och pensionen närmar sig snabbt och der är ”bara” ca. 13 år kvar om nu inte pensionsålder revideras igen vilket inte skulle förvåna mig. Jag tycker det är helt fel väg att gå.

Blåsigt väder hela 2017

Året inledde med ett bedrövligt vinterväder, ingen snö att tala om med däremot ett fasligt blåsande som häll i sig hela året och inte blev det någon ordning med sommaren heller. Det som kunde likna sommarvärme infann sig vid Kristi himmelfärdshelgen och vi hade förmånen att tillbringa fyra dagar i vår fina huvudstad.

Våren var jobbig och inte blev det bättre av att Leksand åkte ur SHL efter en tung förlust mot Mora i matchserien om en plats i SHL kommoande säsong. Bara att ta nya tag vilket vi är vältränade för.

I april hade jag förmånen att få tillbringa fyra

Rom är fantastiskt – Längtar tillbaka

dagar i Rom med fint väder, god mat och dryck samt en målrik fotbollsmatch på Olympiastadion.

Maj månade innehöll som alltid detta år ett bedrövligt väder inledningsvis med snö och allmänt elände. Vi fick Amerikabesök och vädret visade upp en helt okej sida. Chelsea Meyer och Colton Lammers besökte oss i två dagar som vi nyttjade till max. Vi hann till och med en match på Guldfågeln arena och Colton var mycket nöjd. Lördagskvällen avslutades med en trevlig samling hossyrran i Vickleby. I slutet på maj infann sig de få sommardagar som erbjöds och Christina och jag hade turen att vara i Stockholm dessa dagar. Vi hann med en hel del och hade riktigt trevligt.

 

2017-06-02 Kevins examen

Juni och dags för Kevin att ta examen efter fem års studier i Karlskrona på Blekinge Tekniska Högskola och med Civilingenjör på sitt CV. Vi hade en riktigt trevlig examensfest i Kalmar veckan efter att examen var avklarad.

I juli var det dags för Kevin att flytta hem till Kalmar igen och det känns bra även om det var mycket att flytta. Kevin köpte en lägenhet på Kungsgårdsvägen men fick inte tillträde förrän i september så det blev till att flytta in

Glenn och Dale

Kevins 2:a i vår 4:a och som tur var så fick Kevin förvara lite möbler hos Isabells pappa. Ett andra Amerikabesök var inplanerat och i slutet på månaden kom Dale Jacobson på besök och gästade oss o tre dagar. Även dessa dagar nyttjade vi till max och jag bedömer som att Dale v ar mycket nöjd när han lämnade oss för vidare äventyr i Sverige och om allt går som tänkt så återvänder Dale till sommaren med fru Amy och dotter Melissa. I juni hade vi även förmånen att ha vår favorit Seth hos oss i två veckor när Michael och Isabell jobbade, två helt underbara veckor.

Glenn och Christina på söndagscykling

Augusti var en relativt lugn månad med mycket cykling på schemat men som slutade i en rejäl krasch den 29 augusti.

September månad var årets första höstmånad och väder därefter men som tur va så tillbringade jag fyra dagar i Milano och fick möjligheten att se F1 på Monza, en riktig höjdarupplevelse. Hockeyallsvenska startade upp och målet att återta vår plats i SHL inledes dock inte på bästa sätt och vi låg näst sist efter nio omgångar men det ser allt bättre ut.

Ny matchtröja inför seriepremiären

Oktober månad och mest arbete och skitväder och samma sak i november.

Årets sista månad ser lite ljusare ut och Michael och Isabell inleder sitt projekt att bygga nytt boende. Mycket jobb med att förbereda för grunden som det till slut blev gjutning av sista vardagen på året. Året avslutas trevligt med familjen.

Tack för 2017 och ser fram emot ett trevligt 2018!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *