Supersöndag

2018-01-27

Matchrapport Västervik – Leksand

Vinst igår kväll efter mycket om och men med 1-4 borta mot Västervik. En match som inte går till historien som den bästa men det är bättre att vinna när spelet inte funkar än att förlora när spelet är fantastiskt. Igår ställde Leksand upp med ett väldigt ungt lag då bl.a Mattias Ritola, Fredrik Lindgren och Johan Porsberger saknades.

Tabell efter 3:4 av serien

3/4 delar av serien är spelad och Leksand ligger på andra plats vilket i dagsläget innebär att möta Timrå i de HockeyAllsvenska finalen. Förhoppningen är att vara på plats ett eller två efter omgång 52. Etta innebär en fördel med tre hemmamatcher men skulle vinst i första matchen på bortaplan skulle ge en klar fördel då Leksand normalt är hemmastarka.

Mitt tips på 102 poäng kommer att bli svårt att nå då det saknas 32 poäng och bara 39 poäng kvar att spela om. Men viktigast är att vara etta eller tvåa.

I morgon är det Supersöndag i Leksand med fyra hemmamatcher.

  • Kl. 12.00 spelar J20 – Modo i Veda Skog Arena
  • Kl. 14.00 spelar Damerna mot SDE i Tegera Arena
  • Kl. 15.00 spelar J20 – HV71 i Veda Skog Arena
  • Kl. 18.30 spelar Herrarna – Västervik

12 poäng vore en riktig Supersöndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *