Trög start på 2018

2018-02-04

Inledningen på 2018 har inte alls blivit som jag tänkt. Det rätta suget vill inte infinna sig att cykla i trainern och inte blir det bättre av att min nya cykel inte levererats. När jag beställde den i september skulle det vara leverans inom två månader om jag valde den svarta, valde jag celeste var leveranstiden en månad. Jag valde den svarta och räknade med att den skulle komma i början på november. Någon cykel har jag dock inte sett till on nu har det gått nästan fem månader (beställde cykeln den 7 september 2017) och det känns motigt. Visst… jag ska inte cykla nu då det är bedrövligt väder men snö och kyla samt hala vägar men förhoppningsvis går det fort till våren anländer och det förhoppningsvis i början på mars.

Jag beställde min nya Bianchiracer Intenso med Shimano Ultegra växelsystem och nya versionen R8000 ska vara riktigt bra enligt det jag läst mig till. Någon tidning skrev ”Nya Shimano Ultegra är så nära Dura Ace det går att komma utan att köpa Dura Ace” vilket låter riktigt bra.

Shimano Ultegra R8000

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *