Tyska invasionen väntar

2018-02-09

Efter en allt annat än bra inledning på 2018 med osäkert spel och flera förluster ser jag fram emot den Tyska Invasionen av Dalarna. Mot Modo ikväll kommer Daniel Pietta och Marcel Müller att förhoppningsvis visa att tysk hockey har kvalité och även kommer att lyfta spelet till en ny nivå och framförallt att det kommer att göras mål igen vilket varit en bristvara i inledningen på 2018.

Vem ska bilda tredje länken i kedjan? Jag hoppas att det blir Mattias Ritola vilket skulle borga för ökad målproduktion. Marcel Müller har på 43 matcher i tyska förstaligan gjort 24 mål och Daniel Pietta har gjort 12 mål. Tillsammans har dem gjort 94 poäng och med Mattias Ritolas spelsinne bör poängskörden fortsätta. Lägg till Mattias Ritolas 12 mål och 12 assist så skapar 118 poäng tillsammans respekt.

Dags att börja vinna igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *