En skön förlust

2018-03-02

Kvällens match börjar riktigt bra och Leksands krigare visar vad framtiden har att vänta. Vi dominerar första perioden och går till periodvila med ledning 1-0.

Vi har ett klart spelövertag i första perioden och tar helt logiskt ledningen med 1-0. Ledningsmålet tillkommer dock inte på det sätt som förväntas när Jon Knuts skickar in 1-0 från en situation när jag tänker ”passa för guds skull” men när pucken sitter i nätet spelar det ingen roll.

Paus och till synes en säker ledning om än bara med ett mål. I andra kvitterar Timrå och vårt spel kuggar inte i som i första och kvitteringen kommer mycket riktigt.

Tredje perioden är mer kamp än skönspel och en försmak i vad som komma skall. Timrå tar ledningen och säkrar genom smart spel även seriesegern.

Skönt att säkrat finalplatsen och att det är Timrå som väntar bevisar bara att det är seriens bästa lag som gör upp om en plats i direktkvalet mot lag 14 i SHL som startar söndagen den 25 mars.

Vi kommer således att börja borta vilket kan ses som en belastning men vid seger så sitter vi helt klart i förarsätet. Om två veckor vet vi  hur det gick.

HockeyAllsvenska finalen har nedan speldatum:

Fredag 9 mars: Timrå – Leksand
Söndag 11 mars: Leksand – Timrå
Tisdag 13 mars: Timrå – Leksand
Torsdag 15 mars: Leksand – Timrå
Lördag 17 mars: Timrå – Leksand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *