Kniven på strupen

2018-04-02

Matchrapport match 3

Förlust igår igen och dessutom hemma i Tegera Arena. Tycker vi för spelet men skapar väldigt få heta chanser. Mora kommer mer in på mål och gör två riktiga skitmål, 0-1 via en skridsko och 0-2 är ett självmål efter en jätteräddning av Tex Williamsson men den stora frågan vid målet är vad Jesper Ollas gör framför egna målet, han måste ha en annan uppgift.

Matchrapport match 4

Det är många av Leksandsspelarna som måste höja sig till den kapacitet dem har och visade upp mot Oskarshamn i avgörande matchen i Play Off inför Direktkvalet till SHL och även i första matchen i måndags då segern skrivs till 2-5.

 

I morgon gäller det att vinna annars är säsongen över och SHL fortfarande en dröm

Vi skjuter mycket men inte med så hög kvalité och vi för även spelet i matcherna. Mora skjuter nästan lika mycket men vi hjälper dem väldigt mycket. Skotten efter 4 matcher är:

  • Match 1: Mora – Leksand 36 – 19
  • Match 2: Leksand – Mora 28 – 27
  • Match 3: Mora – Leksand 23 – 25
  • Match 4: Leksand – Mora 39 – 23
  • Totalt: Leksand – Mora 111 – 109

Leksand har gjort 8 mål och Mora har gjort 9 mål så även där är det ganska jämt.

Leksand spelar med kniven mot strupen de matcher som är kvar, kanske är det bara en match kvar. Spelet behöver inte vara snyggt, bättre att det är effektivt. In med spelare framför mål och tryck in puckarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *