Timrå eller Borlänge/Huddinge

2018-04-06

Borlänge Hockey Förening

Huddinge Hockey

Ikväll får vi kanske veta vilka lag som Leksand, Södertälje, Björklöven Tingsryd och de andra lagen i HockeyAllsvenska kommer kommer att möta i seriespelet till hösten. Blir det Timrå Borlänge eller Huddinge? Jag räknar kallt med att Västervik reder ut sitt negativa kval och Västerås ser också ut att ta en av platserna i kvalserien till HockeyAllsvenskan men vem blir det utöva dessa?

Vinner Karlskrona blir det naturligtvis Timrå som spelar i HockeyAllsvenskan men vinner Timrå kommer kanske lag tre i kvalserien till HockeyAllsvenskan att ta klivet upp. Hur då? Klarar verkligen Karlskrona av att förlora dagens match rent ekonomiskt? Risken är ganska stor klubben går i konkurs och då öppnar det upp sig för lag tre i kvalserien.

Om någon timma vet vi men för Leksands del är det bäst om Karlskrona vinner ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *