Sol, bad och en lugn vecka

2018-06-05

Atlantica Princess

Vi har länge gått och funderat på vart vi ska åka och när vi ska åka men nu är det klart. I går bokade vi en veckas skön avkoppling på Rhodos i den Grekiska övärlden. Efter mycket om och men är det alltså äntligen klart.

Rhodos är en klar favorit i Medelhavet och för min del blir det åttonde gången och för Christina sjunde (om jag räknat rätt). Vi sökte egentligen boende inne i Rhodos stad men efter mycket om och med föll valet på Rhodos västkust och Atlantica Princess.

Känns som vi fått ett riktigt bra pris, inte ”sista minuten” men en rejäl prissänkning på 6600 kr är helt okej. All Inklusive ingår vilket är skönt då vi ska ha riktigt lata på denna semester.

Packa ner lite kläder, några förhoppningsvis bra böcker och ett glatt avslappnat humör och så är vi på väg. Avresa från Växjö kl. 07.00 på morgonen är bra då vi ska landa på förmiddagen på Rhodos med beräknad landning kl. 11.30. Går allt som tänkt så hinner vi njuta av eftermiddagen redan första dagen vilket inte är fel.

Vi ska lata oss rejält men en eller två gånger ska vi ta oss in till Rhodos stad. Ska bli skönt att bara vara vi. Vi brukar alltid strosa runt i Gamla Staden och njuta men Nya staden är även den trevlig. Vad gäller utflykter i övrigt så lär det inte bli så mycket av den varan.

Men innan vi ska lätta från Växjö så blir det lite inköp från Taxfree. Varför då? Vi har ju bokat ett hotell med Taxfree. Joo det är alltid skönt att ha lite eget att välja på och det som inte går åt får åka med hem.

22 dagar återstår och jag längtar redan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *