Äntligen semester

2018-06-17

Semester men inte i husvagn

i fredags 15 juni inleddes årets sommarsemester och det ska bli riktigt skönt. Brukar inte känna mig sliten men nu känner jag mig sliten och semestern känns riktigt välbehövlig. Christina jobbar sin sista arbetsdag idag och därefter väntar fyra härliga semesterveckor för oss.

Vi har en resa till Rhodos inbokad med avresa 28 juni och en vecka av sol, bad, god mat och vila väntar. Några år sedan vi åkte på solsemester men nu känns det riktigt gott att ha detta inom kort.

Utöver detta kommer vi förhoppningsvis att tillbringa lite tid med barnbarnen som är en riktig boost att ha. Djurparksbesök är aviserat och vi tänkte ta Seth med oss på en kortare tågresa. I övrigt får det bli som det blir och jag ska verkligen njuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *